svētdiena, 2014. gada 6. aprīlis

Aizdevēji internetā ir droši un uzticami

Daudzi patērētāji joprojām nedaudz baidās ievadīt savu personīgo un finanšu informāciju. Lai gan ir dažas tīmekļa vietnes, kas pastāv tikai, lai maldinātu patērētājus, pārdodot informāciju surogātpasta izplatītājiem, lielākā daļa aizdevēju mājas lapu ir pilnīgi drošas. Drošības sistēmas, kas nepieciešamas aizdevējiem internetā, ir ļoti stingras un tām ir pārbaudīta virzības uzskaite, sniedzot drošus darījumus un aizsargājot patērētāju personisko informāciju. Izmaksas, kas Jums radīsies, neizmantojot ātro kredītu, bieži vien ir ievērojami augstākas par procentu likmi, kas Jums būs jāmaksā. Kredītkartes kavējuma maksas, hipotēku nodevas, auto maksājumi, būtiski komunālo pakalpojumu rēķini un medicīnas rēķini ir tikai daži no nepieciešamajiem parādiem, ar ko patērētāji šobrīd nodarbojas un lielākā daļa no tiem ietver arī kavējuma maksas. Daudziem cilvēkiem, kas dzīvo no algas līdz algai, ir neiespējami samaksāt visus savus parādus bez kaut kāda veida kredīta izmantošanas. Ātro kredītu aizdevēji internetā piemēros piešķirtajam kredītam noteiktu maksu, kas bieži vien ir daudz zemāka nekā kavējuma maksas par citiem parādiem. Cerams, ka šis raksts ir sniedzis noderīgu ieskatu priekšrocībās, ko sniedz aizdevēju pakalpojumu izmantošana internetā, salīdzinot ar parasto mazumtirdzniecības aizdevēju. Ja Jūs pašlaik piedzīvojat īstermiņa naudas plūsmas problēmas un Jums noderētu ātrais kredīts, Jums ir pieejama plaša izvēle.

otrdiena, 2014. gada 1. aprīlis

Procentu likmes un cits

Viens no iemesliem, kādēļ ātrajiem kredītiem ir daudz augstākas procentu likmes nekā tās, ko kredītiem piemēro bankas vai citas tradicionālās finanšu iestādes, ir tas, ka ātro kredītu uzņēmumi nepārbaudīs Jūsu kredītvēsturi. Pat cilvēki ar ļoti sliktu kredītvēsturi var viegli iegūt ātro kredītu.

Procentu likmes ir augstas. Tās parasti svārstās no 10 % līdz 30% - tas ir desmit vai trīsdesmit eiro par katriem simts eiro, ko Jūs aizņematies un, kad Jūs aizņematies naudu no ātro kredītu uzņēmuma, Jums vajadzētu saprast, ka Jums tā būs jāatmaksā no Jūsu nākamās algas. Tas ir tāpēc, ka, ja Jūs nevarat to atmaksāt, ar uzņēmuma apstiprinājumu Jūs varat pagarināt kredīta atmaksas termiņu, tomēr Jums būs jāmaksā papildu maksas un procenti un tas var ļoti ātri kļūt ļoti dārgi, bet dažreiz Jums liekas, ka Jums vienkārši nav citas izvēles. Kad tas notiks, šie kredīti var būt Jūsu atbilde.

Kad tas notiek, lielākā daļa cilvēku salīdzina vairāku ātro kredītu uzņēmumu piedāvātās cenas pirms viņi izvēlas to, kam ir zemas maksas vai to nav un kura piedāvātās procentu likmes ir viszemākās.