ceturtdiena, 2015. gada 19. marts

Limitu tērēšana

Tikai tāpēc, ka kredītkarte dod Jums limitu, ko tērēt, tas nenozīmē, ka Jums tas ir jātērē. Šis pieejamais atlikums bieži kārdina cilvēkus doties uz restorāniem vai izklaidēties. Pēc tam, kad tas ir izdarīts, Jūsu izdevumiem vairs nav nekādas vērtības, bet Jums tik un tā ir jāturpina par to maksāt procentus. Ja Jūs varat atļauties nomaksāt šos izdevumus, šāda veida izmantošana nav tik slikta. Tā pati ideja attiecas uz ātrajiem kredītiem internetā. Šim kredītam ir jātiek atmaksātam dažu nedēļu laikā, un tā neatmaksāšana ievērojami ietekmēs Jūsu ienākumus. Nemēģiniet nomaksāt savus labos kredītus, kamēr Jūs neesat tikuši galā ar sliktajiem. Atbrīvojieties no parāda, kam ir augstākās papildus izmaksas.

Jums ir jāgaida negaidītais. Personīgā krājkonta izveide automātiski samazinās Jūsu vajadzību izmantot kredītkartes vai ātros kredītus. Ir svarīgāk atbalstīt šīs nelielās finanšu problēmas, nekā samaksāt hipotēku. Tā kā mazas lietas pieaug ļoti ātri, pievienotais ikmēneša pieprasījums radīs problēmas. Hipotēkas un studiju kredīti ir noteikti maksājumi uz ilgu laiku. Pēc tam, kad šīs izmaksas tiek aprēķinātas Jūsu budžetā, ir ļoti maz, kas tās mainīs. Esiet uzmanīgi izmantojot mājokļa kapitāla kredītu, lai palīdzētu atmaksāt kredītkartes un ātros kredītus. Ja ir citas ārkārtējas situācijas vai Jūsu dzīvē notiek kaut kas traģisks, šis sliktais kredīts būs pievienots Jūsu mājām. Izveidojiet plānu, lai tiktu galā ar parādiem, nepakļaujot savu īpašumu apdraudējumam.

Nebaidieties runāt ar savu aizdevēju. Viņi var sniegt zināmu atvieglojumu vai vismaz sniegt Jums iespējas, kā labāk atmaksāt kredītu. Jo ātrāk Jūs saņemsiet palīdzību, jo labāk.

ceturtdiena, 2015. gada 12. marts

Šodienas finanšu pārdomas

Ir cilvēki, kuriem ir daudz finanšu vajadzību. Ja viņi var ar tām tikt galā, dzīve rit uz priekšu, tomēr, ja uzrodas vēl citas neparedzētas finanšu prasības, tas var radīt problēmas. Šajā brīdī, cilvēki parasti iztērē savu naudu, lai tiktu galā ar steidzamu finanšu prasību. Pēc kāda laika, šiem aizņēmējiem var vairs nebūt naudas un ir nepieciešams vērsties pie citiem avotiem, lai saņemtu finansiālu atbalstu. Parasti, Jūs varat aizņemties naudu no draugiem vai ģimenes, bet nav teikts, ka viņi varēs Jums palīdzēt. Vairs Jums par to nav jāuztraucas, jo ir daudz aizdevēju, kas piedāvā ātros kredītus Jūsu ērtībām, bez dažādām formalitātēm un ar noteiktām procentu likmēm. Ja Jūs vēlaties atbrīvoties no dažādām finanšu problēmām, izmantojiet ātro kredītu priekšrocības.

Piesakoties šiem kredītiem, Jums nav nepieciešama ķīla, jo Jūsu ienākumi kalpo kā kredīta nodrošinājums. Vēl viena šo kredītu priekšrocība ir tas, ka Jūsu pieprasījums var tikt apstiprināts uzreiz pēc tā iesniegšanas un Jūs varat saņemt kredīta summu savā kontā jau dažu stundu laikā. Saskaņā ar Jūsu ērtībām, Jums ir pieejami dažāda veida ātrie kredīti – ar mēneša ilgu atmaksas termiņu vai atmaksas termiņu līdz pat diviem gadiem. Lai arī kuru variantu Jūs izvēlētos, Jums vienmēr ir iespēja pagarināt kredīta atmaksas termiņu, tomēr tas ietvers vēl papildus kredīta summu. Kredīta procentu likmes var mainīties atkarībā no aizdevēja, un tās varētu pieaugt, ja Jūs vēlaties pagarināt kredīta atmaksas termiņu.