trešdiena, 2015. gada 28. oktobris

Kredīta limiti

Daudzi cilvēki, kuri meklē labākos ātro kredītu aizdevējus, jau ir izmantojuši visu tiem pieejamo kredītlimitu no kredītkartēm. Ja cilvēkam vēl ir pieejami līdzekļi kredītkartē, tie ir jāizmanto pirmie. Daudzi aizņēmēji jau centās sazināties ar kreditoram, lai palielinātu savu kredītlimitu, pirms viņi vērsās pie ātro kredītu aizdevējiem. Ātro kredītu uzņēmumi noderēs, ja nebūs pieejas naudai citur.

Ir veidi, kā persona var palielināt savu kredītlimitu, bet tas nenotiks vienas nakts laikā. Ja Jums nepieciešama ātra nauda, ātro kredītu aizdevējs varētu Jums palīdzēt. Ja Jūs vēlaties palielināt savu kredītlimitu turpmākai lietošanai, Jums būs iespēja pie tā piestrādāt laika gaitā.

Jums var būt nepieciešams mainīt dažus izdevumu ieradumus, lai parādītu tos kreditoriem. Ir zināms, ka kredītu biroji vēlas redzēt kredītkartes izmantošanu. Kreditori vēlas redzēt, kā Jūs izmantojat savu karti, lai tie varētu pievērst uzmanību tam, kas Jums ir sakāms. Ja Jūs atradāt vecu karti Jūsu galda atvilktnē un neesat to lietojuši gadiem, kreditori var nebūt gatavi uzklausīt Jūsu pieprasījumu sniegt papildus kredītu. Tas nenozīmē, ka Jums ir jātērē savs kredītlimits!

Vai viņi klausītos, ja Jūs izmantotu savu karti, cik vien bieži iespējams? Vai Jūs varētu izveidot ieradumu izmantot karti tikai tad, kad Jūs zināt, ka Jums būs nauda, lai samaksātu bilanci pilnībā? Novietojiet nepieciešamo naudu krājkontā un turiet to tur, kamēr ir pienācis laiks nomaksāt bilanci. Izmantojiet to pārtikas preču veikalā, lai ielietu degvielu, apmaksātu komunālo pakalpojumu rēķinus, un dodoties pusdienot. Pārskaitiet naudu no sava bankas konta uz savu krājkontu, lai Jums nebūtu kārdinājuma to tērēt citur. Kad Jūs saņemat kredītkartes rēķinu, pārskaitiet naudu uz savu norēķinu kontu un nosūtiet maksājumu. Jūs būsiet ieguvis kreditora uzmanību.

Tas neizmaksās Jums papildus, jo procenti netiek iekasēti. Aktivitāte izskatīsies labi Jūsu kredītkartes pārskatā, un kreditori ieklausīsies Jūsu pieprasījumā. Pat tad, ja kreditors Jūs noraida, Jūsu jaunais tēriņu ieradums ļaus Jums izvairīties no procentu maksājumiem.