otrdiena, 2014. gada 1. aprīlis

Procentu likmes un cits

Viens no iemesliem, kādēļ ātrajiem kredītiem ir daudz augstākas procentu likmes nekā tās, ko kredītiem piemēro bankas vai citas tradicionālās finanšu iestādes, ir tas, ka ātro kredītu uzņēmumi nepārbaudīs Jūsu kredītvēsturi. Pat cilvēki ar ļoti sliktu kredītvēsturi var viegli iegūt ātro kredītu.

Procentu likmes ir augstas. Tās parasti svārstās no 10 % līdz 30% - tas ir desmit vai trīsdesmit eiro par katriem simts eiro, ko Jūs aizņematies un, kad Jūs aizņematies naudu no ātro kredītu uzņēmuma, Jums vajadzētu saprast, ka Jums tā būs jāatmaksā no Jūsu nākamās algas. Tas ir tāpēc, ka, ja Jūs nevarat to atmaksāt, ar uzņēmuma apstiprinājumu Jūs varat pagarināt kredīta atmaksas termiņu, tomēr Jums būs jāmaksā papildu maksas un procenti un tas var ļoti ātri kļūt ļoti dārgi, bet dažreiz Jums liekas, ka Jums vienkārši nav citas izvēles. Kad tas notiks, šie kredīti var būt Jūsu atbilde.

Kad tas notiek, lielākā daļa cilvēku salīdzina vairāku ātro kredītu uzņēmumu piedāvātās cenas pirms viņi izvēlas to, kam ir zemas maksas vai to nav un kura piedāvātās procentu likmes ir viszemākās.