otrdiena, 2013. gada 26. marts

Kā atgriezt

Apmaksa skaidrā naudā ir viens no vienkāršākajiem veidiem, kā Jūs varat atmaksāt aizdevumu, jo viss, kas Jums jādara, ir jādodas uz uzņēmumu, kas piešķīra Jums aizdevumu un jāatmaksā viņiem summa, ko aizņēmāties. Vienīgais, par ko Jums ir nepieciešams uztraukties, izvēloties apmaksu skaidrā naudā, ir nepazaudēt kvīti vai dokumentu, kurā ir informācija par sākotnējo un beigu bilanci.

Vēl viena metode, ko var izmantot, lai atmaksātu ātro aizdevumu, kad Jums nav daudz laika, lai dotos uz aizdevēja, ir atļaut automātisku aizdevuma summas atskaitīšanu no sava norēķinu konta. Šī metode nozīmē, ka Jūs piešķirat aizdevējam atļauju atskaitīt naudu tieši no Jūsu konta, tādējādi pārliecinieties, ka Jūs aizņemties naudu no uzticama aizdevēja.

Ja ātro aizdevumu uzņēmums neietver iespēju pagarināt termiņu, kurā Jūs varat veikt maksājumus, viena iespēja ir izmantot savu kredītkarti. Tas var izskatīties mazliet muļķīgi, ja Jūsu kredītkarti ir izsniegusi tā pati kompānija, kas ir piešķīrusi Jums ātro aizdevumu, tomēr Jums vajadzētu izmantot kredītkarti, ja tā ir Jūsu pēdējā iespēja. Jūs varat arī izmantot savu kredītkarti, ja kredītkartes procentu likme ir zemāka, salīdzinot ar aizdevumu, un Jūs nevarat veikt aizdevuma apmaksu laikā. Saruna ar ātro aizdevumu profesionāli var kliedēt Jūsu šaubas un palīdzēt Jums izstrādāt labāko aizdevuma grafiku, kas atbilst Jūsu maksāšanas spējām. Daži eksperti var izstrādāt elastīgu plānu, lai nodrošinātu, ka Jūs joprojām varat sekot līdzi Jūsu ikdienas dzīves vajadzībām.

pirmdiena, 2013. gada 11. marts

Payday kredīts drošāk

Atrast aizdevumu, kad Jums ātri ir nepieciešama nauda, var būt grūti. Tas var būt vēl grūtāk, ja Jums nav laba kredītvēsture, un bankas savukārt Jums atteiks Jūsu finanšu vēstures dēļ. Ātrais aizdevums var būt labākais risinājums šādā situācijā, jo tiem nav nepieciešama laba kredītvēsture.

Jums nedraudēs sava aizdevuma neatmaksāšana laikā, jo no Jūsu algas tiks uzreiz atskaitīta aizdevuma summa, pamatojoties uz Jūsu līgumu. Patiesībā, Jūs pat varat sākt atjaunot savu kredītvēsturi, aizņemoties ātros aizdevumus un atmaksājot tos saskaņā ar līguma noteikumiem.

svētdiena, 2013. gada 3. marts

Mīnusi

Jāsaka, ka šie aizdevumi nav ideāli, jo Jums beigās var nākties maksāt ievērojamu summu par aizdevuma procentiem, kas piemēroti faktiskajai summai, ko aizņēmāties. Tomēr, šādi aizdevumi rūpējas par Jūsu tūlītējām vajadzībām un neliks Jums maksāt neskaitāmus ikmēneša maksājumus un aizpildīt kaudzi dokumentu.

Ir arī tāds vidusmēra iedzīvotāju slānis, kas dzīvoja no algas līdz algai vēl pirms krīzes, un tagad ir zaudējuši darbu, vai "bauda" samazinātu algu, un tiem ir jādzīvo pēc jaunajiem noteikumiem, un mēnesī viņi var iztērēt tikai noteiktu naudas summu.

Nenodrošināti aizdevumi

Šie aizdevumi nepieprasa nodrošinājumu. Tie nav bankas aizdevumi, un tie ir garantēti aizdevumi, ja aizņēmējs atbilst visām prasībām. Pirmā prasība ir tāda, ka aizņēmējam ir jābūt vismaz 18 gadu vecam. Nepilngadīgais nevar noslēgt juridiski saistošu vienošanos. Personai ir jābūt arī nodarbinātai vai ir jābūt citam ienākumu avotam. Jābūt arī aktīvam norēķinu vai debeta kontam.

Kad nevaram sānemt palīdzību

Vai esat kādreiz gājuši cauri situācijai, kad Jūs nevarat saņemt palīdzību no saviem draugiem un ģimenes, un pat aizdevēji noraida Jūsu pieteikumu Jūsu sliktā kredītvēstures stāvokļa dēļ? Šāda situācija parasti liek Jums justies ļoti nomācoši, jo Jums ir nepieciešams izpildīt galvenās Jūsu vajadzības. Šeit ir aizdevējs, kurš palīdzēs Jums izkļūt no grūtībām.

Ātrie aizdevumi ir ideāla atbilde Jūsu finanšu vajadzībām. Lai izmantotu šo pakalpojumu, Jūs varat pieteikties internetā. Internetā pieteikšanās procedūra patērē maz laika. Aizdevējs neprasa aizņēmējam iesniegt jebkādus dokumentus vai kredītvēstures pārbaudi. Šie aizdevēji atzinīgi vērtē visu veidu kredītvēsturu īpašniekus, bet piemēro augstas procentu likmes. Procentu likmes ir augstas, jo aizdevējam nav nekādas garantijas, ka aizdevums tiks atmaksāts laicīgi, t.i., pirms noteiktā termiņa.

Ātrais kredīts vietās bez kredītvēstures pārbaudes

Ātro kredītu nozare aizstāv savu pozīciju, norādot, ka viņi piedāvā ērtības un procentu likmes, ko tie pieprasa, nav reāli procentu maksājumi, tie ir pakalpojumu maksājumi un kredīti tiek izsniegti uz laiku no dažām dienām līdz mēnesim, nevis uz 12 mēnešiem, tāpēc gada procentu likme nav nozīmīga. Šos pamatojumus var apspriest ilgi, bet ātrie kredīti joprojām ir populāri, neskatoties uz likumiem un noteikumiem, kas pieprasa. Pētījumi liecina. Nesen veikts pētījums parāda visnotaļ atšķirīgu attēlu no tā rožainā, ko attēlo ātro aizdevumu nozare: Saskaņā ar pētījumu puse no respondentiem atzina, ka tie nosūtīja pieteikumus bankas aizdevumam, pirms ātro aizdevumu iegūšanas, bet tika noraidīti sakarā ar sliktu kredītvēsturi. Vairāk nekā 75% parādnieku darīja to tādēļ, ka saņēma draudu zvanus no kreditoriem, kam viņi ir parādā naudu. Sešdesmit seši procenti dalībnieku teica, ka viņi pieteicās ātrajam aizdevumam, jo viņiem vienkārši nebija citas izvēles. Tas nepārprotami liecina, ka galvenie ieguvēji no šiem ātrajiem aizdevumiem tiešām ir nabadzīgie iedzīvotāji. Ne tikai tas, bet viņi arī neiegūst šos aizdevumus, jo tas ir ērti, bet tāpēc, ka tā ir burtiski vienīgā iespēja aizņemties naudu un nomaksāt izdevumus, lai izdzīvotu līdz nākamajai algas dienai. Tas ir diezgan bēdīgs scenārijs, kad vienīgais pieejamais naudas avots, ko daži indivīdi var izmantot, lai tiktu pie papildus nauda, ir tāds, kas piemēro procentu likmi 400% gadā. Diemžēl daudziem cilvēkiem ātrie aizdevumi ir vienīgā iespēja, jo bankas bieži neaizdot nelielu naudas summu un piemēro neelastīgus aizdevumu kritērijus. Tirgus turpina lemt, vai šie aizdevēji turpinās darboties. Galu galā, ja neviens nevēlētos šos produktus, neviens tos neiegādātos. Tikmēr, daudzi mēģina rast risinājumus, kas ļaus šiem aizdevējiem turpināt darboties, vienlaikus aizsargājot patērētājus, kuriem acīmredzami nav citu vietu, kur vērsties. Tas vairs nav viegls risinājums, kā ir secinājuši daudzi likumdevēji. Viņi izveidoja atvērtus finanšu likumus, lai piesaistītu bankas, bet tā vietā ātro aizdevumu veikaliņi sāka parādīties uz katra stūra. Acīmredzot pavirša banku likumdošana ir nazis ar dubultu asmeni.

Ātrie SMS aizdevumi

Šajā aizņemtajā pasaulē ātrie SMS aizdevumi ir ļoti nozīmīgi, un to nozīme pieaug ar pārsteidzošu ātrumu. Tie ir aizdevumi, kas ir padarīti pieejami dažādiem, lai palīdzētu veikt savu uzņēmējdarbību gludi un efektīvi. Lūk, pat ja iesniedzējs nav apmierināts ar aizdevumu, kas tiek piešķirts, šie aizdevumi tik un tā ir labākā izvēle šādos gadījumos. Tie ir dzīvotspējīga alternatīva un palīdzība, uz kuru aizņēmējs var reāli paļauties grūtos brīžos.

Uzņēmējs ātrajam aizdevumam var pieteikties, ja viņš ir pietiekami pārliecināts, ka bizness iet labi un ka peļņa, kas iegūta pārdošanas, var viegli tikt izmantota, lai atmaksātu aizdevuma summu, kas piešķirta aizņēmējam.

Šo aizdevumu piešķiršanas nosacījumi arī ir mazāk stingri, salīdzinot ar citiem aizdevumiem un avansiem. Kandidātam jāatbilst prasībām, lai varētu izmantot šos aizdevumus.

Aizdevums ir ļoti izdevīgs katram aizņēmējam. Tos piešķir ļoti īsā laika periodā. Tas nozīmē, ka, atšķirībā no citiem aizdevumiem, šiem nav nepieciešams daudz laika, lai pieteiktos vai iegūtu apstiprinājumu. Tas nozīmē, ka aizņēmējs var viegli izmantot aizdevumu, kad tas steidzami nepieciešams.

Šeit aizdevējs piešķir mazu nozīmi aizņēmēja kredītvēsturei. Taču tas būs pieejams tikai tad, ja kandidāts būs spējīgs pierādīt aizdevējam viņa/viņas atmaksas spēju. Te ir svarīgi, lai aizņēmējs, lai pierādītu aizdevējam, ka viņa/viņas bizness ir guvis peļņu pēdējo 60 dienu laikā. Citiem vārdiem sakot, daudz vairāk nekā pierādīt savu kredītvēsturi, ir svarīgi pierādīt, ka uzņēmumam ir peļņa. 

Šie aizdevumi ir arī pieejami, izmantojot tiešsaistes pakalpojumus. Tie ne tikai ietaupa laiku, bet arī izrādās ievērojami laba izdevība, jo ietver vairākas priekšrocības.