otrdiena, 2013. gada 28. maijs

Kad tas ir izdevīgi

Jūs tikko izrakstījāt trīs $ 100 čekus, bet Jūs zināt, ka Jums nav naudas, lai segtu tos no Jūsu norēķinu konta. Banka iekasē 30 $ par atteiktu čeku un tirgotāji iekasē 25 $ par katru. Jūs aprēķināt, ka atteikti čeki izmaksās 30 $ X 3 = $ 90 bankas pakalpojumu izmaksas + 25 $ X 3, kopā sastādot summu 165 $. Jūs zināt, ka Jūs varat saņemt $ 300 ātro aizdevumu no Jūsu vietējā aizdevumu veikala par 90 $ finanšu maksu. Tas ir $ 75 ietaupījums, salīdzinot ar atteiktu čeku izmaksām. Jūs dodaties uz ātro aizdevumu uzņēmumu, aizpildāt iesniegumu par 300 $ naudas avansu. Jūs apsolāt sev atmaksāt aizdevumu savā nākamajā algas izmaksas dienā. Vai šis ir pareizais lēmums? Jā. Izvēloties ātro aizdevumu, Jūs ietaupāt diezgan lielu naudas summu. Galvenais nosacījums šeit ir atmaksāt ātro aizdevumu pirmajā algas izmaksas dienā. Ja ne, ātrais aizdevums joprojām varbūt lētāks. Tas ir atkarīgs no daudziem faktoriem, piemēram, cik reizes tirgotāji atkārtoti mēģinās apmainīt čeku un Jūsu bankas maksu politikas.

pirmdiena, 2013. gada 27. maijs

Ātrie aizdevumi pret čeku

Ātrie aizdevumi ir īstermiņa aizdevumi, kas balstīti uz aizņēmēja izrakstītu čeku, vai iepriekš pilnvarotu bankas projektu, nākotnes depozītam. Aizņēmēji izraksta čeku ar vēlāku izmaksas datumu par aizņēmuma summu un procentiem vai maksu, lai saņemtu savu naudu. 

Tas ir aizdevēja veids, kā nodrošināt, ka viņi saņems Jūsu maksājumu. Tā kā mūsdienās viss tiek padarīts pēc iespējas ērtāks patērētājam, daži aizdevēji ir pat gatavi sūtīt naudu uz aizņēmēja kontu.

Aizdevēji saglabā čeku līdz aizņēmēja nākamajai algas dienai, kad aizdevums un finanšu maksa ir jānomaksā ar vienu maksājumu. Lai samaksātu aizdevumu, aizņēmēji var atgūt čeku, samaksājot aizdevumu skaidrā naudā, ļaut čeku apmainīt pret naudu bankā vai vienkārši maksāt finanšu maksu, lai atliktu aizdevumu uz nākamo algas dienu.

Prasības, lai saņemtu ātro aizdevumu Tas ir patiešām diezgan vienkārši. Viss, kas patērētājam vajadzīgs, lai izmantotu ātro aizdevumu, ir bankas konts ar diezgan labu reputāciju, stabils ienākumu avots un personīgie dati. Aizdevēji neveic kredītvēstures pārbaudi, bet uzdod vairākus jautājumus, lai noteiktu, vai aizņēmējs var atļauties atmaksāt aizdevumu

ceturtdiena, 2013. gada 2. maijs

Ātrie aizdevumi - kam ir izdevīgi?

Ātrie aizdevumi ir ideāli cilvēkiem ar sliktu kredītvēsturi. Cilvēki ar sliktiem ierakstiem, piemēram, bankrotu, parādiem vai maksātnespējas pieteikumu, var pieteikties šāda veida aizdevumam. Labākā lieta par šāda veida aizdevumiem ir tas, ka ar šo aizdevumu palīdzību Jūs varat uzlabot savu kredītvēsturi. Nav nepieciešama kredītvēsture pārbaude, lai aizņēmējs varētu nosūtīt čeku ar vēlāku apmaksas datumu. Vairumā gadījumu, Jūs varat saņemt savu pieprasīto naudas summu mazāk kā vienas stundas laikā. Šis vienkāršotais process ir daudz ātrāks un vieglāks, nekā došanās uz banku, lai mēģinātu iegūt drošu personas aizdevumu. Šis process var aizņemt vairākas nedēļas. Bet pirms ātrajiem aizdevumiem, tas bija standarta veids kā vairums cilvēku, kuriem nepieciešama nauda, varēja iegūt aizdevumus. Bankas pakalpojumu izmaksas: Bankas parasti piemēro noteiktus procentus par overdrafta izmantošanu. Šos aizdevumus var izmantot, lai izvairītos no šādām bankas komisijas maksām. Aizņēmējs var aizdevumu atmaksāt arī skaidrā naudā, ja viņš tā vēlas. Tomēr vienmēr ir ieteicams izmantot aizdevumus tikai ārkārtas situācijās. Atkarībā no aizdevēja Jums arī ir nepieciešams atbilst minimālo ienākumu atbilstības kritērijam. Tas nozīmē, ka Jums ir nepieciešams nopelnīt vismaz kādu konkrētu naudas summu katru mēnesi, pretējā gadījumā Jūs netiksiet kvalificēts aizdevumam. Turklāt, daži aizdevēji var arī lūgt Jums bankas pārskatus, lai pārbaudītu Jūsu finanšu informāciju.