pirmdiena, 2013. gada 27. maijs

Ātrie aizdevumi pret čeku

Ātrie aizdevumi ir īstermiņa aizdevumi, kas balstīti uz aizņēmēja izrakstītu čeku, vai iepriekš pilnvarotu bankas projektu, nākotnes depozītam. Aizņēmēji izraksta čeku ar vēlāku izmaksas datumu par aizņēmuma summu un procentiem vai maksu, lai saņemtu savu naudu. 

Tas ir aizdevēja veids, kā nodrošināt, ka viņi saņems Jūsu maksājumu. Tā kā mūsdienās viss tiek padarīts pēc iespējas ērtāks patērētājam, daži aizdevēji ir pat gatavi sūtīt naudu uz aizņēmēja kontu.

Aizdevēji saglabā čeku līdz aizņēmēja nākamajai algas dienai, kad aizdevums un finanšu maksa ir jānomaksā ar vienu maksājumu. Lai samaksātu aizdevumu, aizņēmēji var atgūt čeku, samaksājot aizdevumu skaidrā naudā, ļaut čeku apmainīt pret naudu bankā vai vienkārši maksāt finanšu maksu, lai atliktu aizdevumu uz nākamo algas dienu.

Prasības, lai saņemtu ātro aizdevumu Tas ir patiešām diezgan vienkārši. Viss, kas patērētājam vajadzīgs, lai izmantotu ātro aizdevumu, ir bankas konts ar diezgan labu reputāciju, stabils ienākumu avots un personīgie dati. Aizdevēji neveic kredītvēstures pārbaudi, bet uzdod vairākus jautājumus, lai noteiktu, vai aizņēmējs var atļauties atmaksāt aizdevumu