piektdiena, 2016. gada 25. novembris

Kredīts no 18 gadiem pret auto ķīlu

Kredīts no 18 gadiem pret auto ķīlu ir lielisks veids ātri tikt pie naudas. Lielākā atšķirība ir tā, ka ar auto ieķīlāšanas palīdzību kredītu ņēmējiem ir iespēja saņemt krietni vien lielāku aizdevuma summu.

Salīdzinot ar ātro kredītu, kurš ir pieejams gandrīz jebkuram Latvijas republikas iedzīvotājam, kredīts pret auto ķīlu būs pieejams tikai tiem kredītu ņēmējiem, kuriem būs 2005 gada automašīna un vai jaunāka. Ja Tev ir nepieciešama nauda, bet Tavs auto ir vecāks par šo gadu, tad neuztraucies, jo ir atsevišķas kredītu kompānijas, kuras piedāvā iespēju ieķīlāt automašīnu zem 2005. gada. Vienīgā atšķirība būs tā, ka aizdevuma summa būs krietni vien zemāka.

Cilvēkiem, kuriem nav iespējas ieķīlāt automašīnu, lai varētu saņemt aizdevumu, ir iespēja izvēlēties citus kredīta veidus. Populārākais un piemērotākais no tiem ir patēriņa kredīts, kas savā veidā var būt glābiņš gadījumos, kad aizdevums pret auto ķīlu tiek atteikts. Atteikumam parasti ir savs pamatojums, tāpēc ja kredīta kompānija Tev nav sniegusi loģisku pamatojumu par to, kāpēc kredīts tika atteikts, tad Tev ir tiesības šo paskaidrojumu pieprasīt. Ne visām kredītu kompānijām ir liela uzticība 18 gadīgām personām, kuras vēlās ieķīlāt savu auto, lai saņemtu aizdevumu. Tieši tāpēc liela daļa auto līzingu kompānijas pieprasa uzrādīt savu bankas konta izrakstu par pēdējiem 4 vai pat 6 mēnešiem. Tādā veidā šīm kredītu iestādēm ir iespēja pārliecināties par to, ka Tev ir atbilstoši ienākumi, lai laika gaitā varētu veikt visus ikmēneša maksājumus.