ceturtdiena, 2011. gada 31. marts

Aizdevumi un kredīti

Kredīts pret īpašumā esošu mājokli. Māja ir visdārgākais mājokļa īpašnieka īpašums. Tā sniedz drošību un tajā pašā laikā tas var norādīt uz cilvēka bagātību, sociālo statusu un labklājību. Faktiski, mājokļa finanšu vērtība ir noderīga, piesakoties kredītiem vai izpildot refinansēšanas vajadzības. Piesakoties kredītam pret nekustamā īpašuma ķīlu, aizņēmējs izmanto sava mājokļa vērtību, kā ķīlu kredīta saņemšanai.

Aizdevēji nav tik stingri šo kredītu piešķiršanā, jo viņi ir pārliecināti, ka saņems aizdoto naudu atpakaļ, vai arī varēs atsavināt aizņēmēja īpašumu.

Iegūtos līdzekļus var izmantot:

1. Mājas remontam.
2. Izglītības apmaksāšanai.
3. Lai segtu otrās mājas iegādi.
4. Parādu atmaksai.
5. Mājas uzlabošanai.

Kredīts pret mājokļa ķīlu ir jāatmaksā noteiktā laika periodā ar fiksētu procentu likmi. Šim kredītam parasti ir zemas procentu likmes. Piesakoties kredītam, aizņēmējiem ir jābūt labi informētiem par kredīta noteikumiem un nosacījumiem un jāpārliecinās par aizdevēja uzticamību pirms kredīta saņemšanas.

Daudzi mājokļu īpašnieki vai pircēji pilnībā neizmanto esošās zemās tirgus likmes nevis tādēļ, ka viņi nevēlas ietaupīt naudu, bet viņiem vai nu nav laika, vai tie nezina, kā atrast labāko mājokļa kredīta vai pārkreditācijas piedāvājumu. Aizņēmējiem ir plašas iesējas šajā tirgū. Viņiem ir pieejami resursi, lai atrastu izdevīgu hipotekāro kredītu vai pārkreditētu jau esošo kredītu.

Kredīti pret mājokļa ķīlu ir laba iespēja māju īpašniekiem, kuriem ir nepieciešams papildus finansējums. Papildus finansējums varētu būt nepieciešams dažādu iemeslu dēļ, piemēram, mājas remontam, izglītībai, auto kredītam un jau minētajiem iemesliem. Kredīta noformēšana ir viegla un vajadzīgā nauda tiek piešķirta pavisam īsā laikā. Šis kredīts ir īpaši noderīgs, ja ir nepieciešama liela naudas summa personīgām vajadzībām, un tas ir labākais un ātrākais risinājums ārkārtas situācijās. Šī kredīta priekšrocība ir tā, ka procentu likmes ir daudz zemākas nekā citām kredītu iespējām.

Aizņēmējiem ir jāizpilda dažas prasības, lai varētu izmantot šo kredītu, piemēram, jāizpilda atbilstības kritēriji, aizpildot pieteikuma anketu un jāpierāda maksātspēja. Aizdevēji pārbauda visus aizņēmēja sniegtos datus un pārbauda aizņēmēja kredītvēsturi. Pieteikumu var iesniegt internetā vai jebkurā aizdevēja filiālē. Kolīdz apstiprinājums ir iegūts, aizņēmējs var saņemt piešķirto kredīta summu. Neatkarīgi no tā, aizņēmējam ir jāparaksta kredīta līgums, kas ietver visus noteikumus nosacījumus un noteikumus.

Šiem kredītiem ir arī dažas ērtas funkcijas. Aizņēmējs var izņemt savu kredīta summu jebkurā brīdī. Aizņēmējam ir arī iespēja apmaksāt tikai procentu summu kredīta sākumā. Bet galvenais šo kredītu trūkums ir tas, ka ja kredīts netiek laicīgi atmaksāts, aizņēmējs var zaudēt īpašumtiesības uz savu māju, kas izmantota kā kredīta ķīla.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru