otrdiena, 2011. gada 29. marts

Nauda

Ātro kredītu aizdevēji internetā ir labi pazīstami ar ātrajiem kredītiem un augstajām procentu likmēm. Daudziem aizņēmējiem, ātras naudas saņemšanas ērtības ir vērtas papildus izmaksas.

  • Jums nekad nevajadzētu maksāt maksu par ātro kredītu saņemšanu, ja neskaita pirmreizējo reģistrācijas maksu. Reģistrācijas maksai būtu jābūt vienam centam. Ja tā ir lielāka par vienu centu, tad papētiet tuvāk šo aizdevēju. Jebkurš uzņēmums, kas mēģina pārliecināt, ka viņu pakalpojums ir labākais un piedāvās Jums vairāk naudas nekā citi, ja Jūs iemaksāsit noteiktu naudas summu, lai sāktu procesu, nav labs aizdevējs.
  • Kredīts pret ķīlu izmantos Jūsu īpašumu kā nodrošinājumu. Nav ieteicams pārvērst kredītus bez ķīlas par kredītiem pret ķīlu. Nespēja samaksāt Jūsu kreditoriem ir pietiekoši slikta situācija, kurnu vēl sava īpašuma apdraudēšana. Saglabājiet Jūsu mājokli drošībā un neieķīlājiet to kredīta saņemšanai.
  • Galvotājs pakļauj riskam savas finanses un kredītvēsturi, lai dotu Jums iespēju aizņemties naudu. Ja tā ir Jūsu izeja, pārliecinieties, ka Jums būs vajadzīgā nauda, lai veiktu maksājumus. Ja Jūs tos neveiksiet, Jūsu galvotājs būs atbildīgs par maksājumu veikšanu vai viņu kredītvēsture cietīs kopā ar Jums.
  • Vai pieteikumi jaunam kredītam radīs vairāk zaudējumu nekā laba? Daži cilvēki domā, ka pieteikšanās jaunam kredītam nav nekas slikts. Pārāk daudz jaunu pieteikumu dara postījumus, kā arī sūta brīdinājuma signālus citiem.

Ja Jūsu finanšu iespējas ir izsmeltas vai arī jaunas iespējas atrašana radītu vēl vairāk problēmu, jāmeklē citas iespējas. Ātrie kredīti piedāvā ātru un vienkāršu veidu, kā iegūt naudu.