otrdiena, 2011. gada 29. marts

Kredīti

8 padomi drošai ātrā kredīta atmaksai:
  1. Pārtrauciet aizņemties. Nelietojiet atkārtoti ātro kredītu, lai nomaksātu iepriekšējo. Procenti tikai vēl vairāk iztērēs Jūsu ienākumus. Jebkurš teiks, ka nav gudri izmantot vairākus ātros kredītus vienlaicīgi vai pat izmantot ātro kredītu, lai segtu iepriekšējo ātro kredītu. Nepieļaujiet šīs kļūdas!
  2. Jūsu minimālajam maksājumam ir jāsedz procentu maksas. Jums ir jāpagarina kredīta atmaksa, iemaksājot vajadzīgo naudas summu aizdevējam.
  3. Turpiniet samazināt izdevumus. Šis ir labs laiks, lai patiešām apskatītu Jūsu budžeta izdevumus. Ja esat nolēmis samazināt savas izmaksas, Jūs varētu atmaksāt visus parādus tādā pat garā. Atmaksājiet augsto procentu parādus vispirms.
  4. Ja meklējiet ātros kredītus internetā, tad meklējiet un apskatiet pirmo kredītu bez procentu maksas/bezprocentu kredītu. Var tik saukts arī līdzīgi. Galvenais, lai būtu jāatmaksā tikai paņemtā summas. Pieejams tikai pirmo reizi. Tātad jauniem klientiem. Un ne tikai vienu reizi, jo aizdevējs nav viens... Tas ir tas pats ātrais kredīts, kurš pirmajā reizē tiek aizdots bez procentiem.
  5. Esiet uzmanīgs par to, kam Jūs tērējat naudu šajā laikā. Rūpīgi apsveriet katru pirkumu. Šī nauda varētu būt noderīga īstermiņa kredītu atmaksai, nevis picas iegādei.
  6. Vai ir kāds papildus darbs, ko Jūs varētu darīt, lai nopelnītu ātrus papildus ienākumus? Ja Jums nav prasmes vai talanta, mēģiniet pārdot nevajadzīgu personisko īpašumu.
  7. Pat ja Jūs atmaksājat noteikto parādu, nemainiet savus mērķus. Atmaksājiet visus parādus, kas Jums ir.
  8. Palieciet pie mērķa. Nepadodieties pat tad, ja Jums ir nepieciešams ilgāks laiks, lai visu nomaksātu. Apbalvojiet sevi, kad darbs ir paveikts.

Drošs ātrais kredīts ir labs veids, kā tikt pāri finanšu problēmām ātri un ērti. Tikpat ātri, kā Jūs saņēmāt naudu, Jūs vēlaties to atmaksāt. Tas ir īstermiņa kredīts, tāpēc nevilcinieties ar atmaksu.

Kad Jūs izlemjat pieteikties, negaidiet līdz pēdējai minūtei. Aizdevēji noraida kandidātus, kuri neatbilst kvalifikācijas standartiem. Jums var būt jautājumi par maksu vai problēmas ar internetu. Jūsu ienākumi var Jūs kvalificēt, bet varētu būt cita problēma ar Jūsu informāciju. Viens papildus padoms; piesakieties kredītam darba laikā, lai saņemtu kredītu pēc iespējas ātrāk.

Nav komentāru: