ceturtdiena, 2011. gada 31. marts

Paņem kredītu

Kredīta atmaksa pa daļām:

Pakāpeniska kredītu atmaksa ir labākā iespēja, ja Jūs nevarat pilnībā atmaksāt kredītu ar vienu maksājumu. Jūs ne tikai samazināt kredīta bilanci, bet arī parādāt aizdevējam, ka Jūs vēlaties atmaksāt kredītu. Aizdevēji piešķir augsta riska kredītu katru dienu, un lielākā daļa aizņēmēju nevar atļauties pilnībā atmaksāt kredītu, nepiesakoties jaunam. Labākie klienti ir tie, kas ir vismaz pacenšas samazināt parādu, nevis atkārtoti atliek kredīta atmaksu. Tas ir izmaksu efektīvs veids, kā rīkoties ar parādu. Jo zemāks ir atlikums, jo mazāk tas uzkrās procentus.

Viena no labākajām lietām par kredītiem ir tā, ka lielākā daļa aizdevēju vai kreditoru ļaus Jums nomaksāt kredītu agri vai veikt maksājumus biežāk. Ātro kredītu aizdevēji novērtē klientu, kas vēlas atmaksāt kredītu pirms faktiskā atmaksas datuma.

Jo vairāk naudas Jūs varat ietaupīt no procentu maksājumiem, jo vairāk Jūs palīdzēsiet savām finansēm. Daudzi finanšu konsultanti ieteiks saviem klientiem koncentrēties uz augstu procentu parādu vispirms. Augstu procentu parāds bieži vien ietver ātros kredītus, kā arī jebkurus kreditorus, kas piemēro Jums soda procentu likmes. Šīs likmes bieži vien ir pat augstākas nekā ātrajiem kredītiem.

Nav komentāru: