piektdiena, 2016. gada 25. marts

Kur aizņemties

Ātrie kredīti ir paredzēti tiem, kas vēlas steidzami aizņemties naudu uz neilgu laiku. Šie līdzekļi tiek iegūti, lai aizņēmēji varētu parūpēties par noteiktām finanšu ārkārtas situācijām, piemēram, negaidītiem izdevumiem, negaidītiem maksājumiem un tā tālāk. Pieejamās kredītu summas svārstās no 50 līdz 3000 €. Ir svarīgi atcerēties, ka pastāv vairāki aizdevēji, kuri piedāvā šos līdzekļus ar pieņemamām procentu likmēm. Šeit ir daži svarīgi padomi, kas Jums jāievēro, lai atrastu atbilstošāko aizdevēju kredīta saņemšanai.

Pirmais solis, kas Jums jāievēro, ir jāsazinās ar vismaz trīs līdz pieciem aizdevējiem, kuri piedāvā ātros kredītus par pieņemamām procentu likmēm. Es ieteiktu meklēt pirmos kredītus bez procentu maksas, lai pirmajā reizē aizņemtos bez procentiem un nepārmaksātu nevienu eiro. Ja Jūs vēlaties iegūt kredītu no aizdevēja, Jums ir jāievēro tikai daži pamata soļi, lai pieteiktos kredītam. Viss, kas Jums jādara, ir jāsniedz pamata informācija par sevi, piemēram, savs vārds, uzvārds, adrese, tālruņa numurs, bankas konta informācija (tikai rekvizīti), nodarbinātības informācija un tā tālāk.
Ir svarīgi atcerēties, ka kredīta atmaksas termiņš parasti ir noteikts līdz četrām nedēļām un tad, kad tas beidzas, Jums ir jāpārskaita kredīta summa kopā ar tai piemērotajiem procentiem uz aizdevēja bankas kontu.

Trīs pazīmes, ka bezprocentu kredīts var Jums palīdzēt

Tāpat kā jebkurš cits aizdevums, ātrais kredīts ir domāts cilvēkiem ar regulāriem ienākumiem. Lai atvieglotu sadarbību un paātrinātu aizdevuma piešķiršanu, kredītkompānijas neprasa ne ķīlu, ne ienākumus apliecinošos dokumentus, taču Jums ir jāapzinās, ka ātrais aizdevums ir tikpat nopietns kā bankas izsniegtais. Ātrais kredīts ir paredzēts negaidītu grūtību atrisināšanai. Tas var palīdzēt, ja ir:
  1. Nepieciešams steidzami segt pēkšņus maksājumus – ārsta pakalpojumus, sadzīves tehnikas remontu;
  2. Bijuši neparedzēti tēriņi un mēneša beigās pietrūkst naudas regulāriem maksājumiem – īrei vai studiju maksai;
  3. Steidzami jāatrod papildu naudas summa citiem neatliekamiem tēriņiem.
Bezprocentu kredīts ir pakalpojums, ko var izmantot tikai vienu reizi. Lai tas būtu izdevīgi, rūpīgi iepazīstieties ar visu pieejamo informāciju un veiciet atbildīgu un pārdomātu izvēli.

Lai atgrieztu aizdevumu jums ir jāveic naudas pārskaitījums par paredzēto summu attiecīgā termiņa ietvaros. Taču ir arī citi veidi kā varat nokārtot savas saistības ar šo uzņēmumu. Varat veikt aizdevuma apmaksu no jebkuras Latvijas Pasta nodaļas, Narvesen tirdzniecības vietām vai jebkurā bankas filiālē. Jāpiebilst, ka ne visi aizdevēji šādu iespēju piedāvā, bet daļa šādu iespēju piedāvā – klientu ērtībām un ērtai aizdevuma atmaksai. Par aizdevumu varat norēķināties arī pirms termiņa beigām. Šo summu varat sadalīt pa daļām un veikt pakāpenisku aizdevuma atmaksu, ja vien tas ir aizdevuma termiņa laikā.