otrdiena, 2016. gada 22. marts

Vai SMS kredīts ir drošs?

Īstermiņa aizdevumus un līdz ar to arī SMS kredītus var izsniegt tikai licencēts aizdevējs. To paredz Patērētāju tiesību aizsardzības likums. Tāpat likums nosaka patērētāja tiesības, ierobežo piemērojamās procentu likmes un paredz citas normas patērētāju kreditēšanai.

Turklāt lielākos nebanku kredītdevējus apvieno kredītdevēju asociācija. Tā cīnās pret negodīgu komerciālo praksi, ievieš standartus kvalitatīvai un godprātīgai pakalpojumu sniegšanai, kā arī izglīto sabiedrību par īstermiņa aizdevēju sniegtajiem pakalpojumiem un veicina atbildīgu aizņemšanos. Līdz ar to ātrie kredīti ir kļuvuši par drošu un uzticamu pakalpojumu.

Aizdevēja klientu apkalpošana

Pārbaudiet, kā ātro kredītu aizdevējs tiek galā ar savu klientu sūdzībām. Aizdevējs, kas ir vērsts uz klientu apkalpošanu, vienmēr tiks galā ar Jūsu sūdzībām un problēmām daudz labāk un profesionālāk un tam vienmēr būs arī vismazāk sūdzību skaitu. Tas ir svarīgi, jo tas dod Jums pārliecību, ka gadījumā, ja Jūs nepiekrītat dažām lietām kredīta līgumā, Jūs varat viegli iegūt skaidrojumu no aizdevēja. Efektīva klientu apkalpošana ir ļoti svarīga un to var viegli noteikt caur iepriekšējo aizņēmēju pārskatiem.

Aizdevēja uzticamība

Jūs varat pārbaudīt aizdevēja uzticamību, izlasot aizdevēja piedāvātā kredīta noteikumus un nosacījumus. Labam aizdevējam vispirms būtu jācenšas saprast, vai Jums būs iespēja atmaksāt naudas summu, kam Jūs piesakāties vai ne. Lai gan iesaistītais pieteikšanās process ātrajam kredītam parasti ir īss un viegli izpildāms, Jums tiešām ir nepieciešams būt skeptiskam, sadarbojoties ar uzņēmumu, kas pieprasa pārlieku daudz personīgās informācijas.

Ātro kredītu aizdevējam ir jābūt licencētai, lai veiktu uzņēmējdarbību. Licence noteikti palielina aizdevēja uzticamību. Iepazīstieties ar svarīgāko informāciju par īstermiņa aizdevumiem, apmeklējot aizdevēju mājaslapas. Aizņemieties atbildīgi un rūpīgi izvērtējiet savu maksātspēju!

Ja jūsu finanšu situācija ir mainījusies un nespējat veikt ne aizdevuma atmaksu ne termiņa pagarināšanu, uzņēmums lūdz nevilcināties, bet sazināties ar klientu apkalpošanas daļu, lai rastu optimālu risinājumu šai situācijai. Neizmantojiet šos pakalpojumus, ja vēlaties saņemt aizdevumu citu saistību segšanai, cenšaties risināt citas, ilgtermiņa, finanšu problēmas, vēlaties veikt neapdomīgus, pārsteidzīgus pirkumus. Šis aizdevums ir paredzēts īstermiņa finanšu vajadzību risināšanai.