ceturtdiena, 2016. gada 17. marts

Risinājums naudas problēmām

Vai Jūs izmantojat ātros kredītus vairākas reizes gadā? Vai Jūsu kredītu limiti arī ir izsmelti? Intensīva paļaušanās uz jebkāda veida ārējiem naudas avotiem, lai tiktu galā ar dzīves izdevumiem, ir ļoti dārga.

Ja Jūs gatavojaties izmantot ātro kredītu, Jums to ir nepieciešams atmaksāt, cik ātri vien iespējams, lai neuzkrātu papildus izmaksas. Augstas procentu likmes sāks strauji uzkrāties uzreiz pēc sākotnējā kredīta atmaksas datuma. Jo ātrāk Jūs atmaksājat kredītu, jo vairāk naudas Jūs ietaupīsiet procentu likmēs. Meklējiet pirmo kredītu bez procentu maksas un pārmaksas, lai varētu atmaksāt kredītu bez papildus procentiem.

Tā pati ideja būtu jāpiemēro kredītkaršu atlikumiem. Pat tad, ja pastāv minimālo maksājumu prasība, pieturēšanās pie šī plāna palielinās pakalpojuma cenu. Kredītkartes piedāvā atšķirīgu pieeju attiecībā uz ārējo finanšu avotu nekā ātro kredītu aizdevēji. Ja Jūs izmantojat kredītkarti ilgu laiku un attaisnošanās "Es varu atļauties minimālo maksājumu" ļauj Jums turpināt izmantot kredītkarti, Jūs esat iekritis tieši kreditoru slazdā. Jo ilgāk Jūs atliekat kredītkartes atlikuma atmaksu, jo ilgāk Jums būs jāvelk šis parāds līdzi. Nekādas steidzamas parāda atmaksas vai spiediena un abas puses ir laimīgas.

Ne katra avārijas situācija ir dārga. Ja Jums nav atlikta nauda šādai situācijai, 100 € krīze var šķist tikpat slikta kā 500 € krīze. Ja Jums jau ir kaudze kredītkaršu parādu, Jums var nebūt pieejama šī finanšu iespēja. Jaunas kredītlīnijas netiks apstiprinātas, ja Jums ir slikta kredītvēsture vai ja Jūs jau būsiet izsmēlis visus kredītkaršu limitus.

Lai kāda būtu finanšu problēma, īstermiņa kredīta mērķis ir palīdzēt klientiem izkļūt no finanšu problēmām. Šie kredīti ir izveidoti, lai nodrošinātu ātru naudu aizņēmēja bankas kontā. Jūsu kredīts tiks apstiprināts, pamatojoties uz to, ka Jūs esat pilngadīgs, Jums ir patstāvīgi ienākumi un darbs, kā arī Jums ir aktīvs bankas konts.

Paturiet prātā šo iespēju, kad Jūs piemeklē finanšu avārijas situācija, un ļaujiet savam budžetam strādāt ar pilnu tvaiku uz priekšu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru