pirmdiena, 2016. gada 25. aprīlis

Kas ir SMScredit.lv?

SMScredit.lv ir viens no Latvijā vislabāk atpazīstamajiem ātro kredītu izsniegšanas uzņēmumiem. Tas ir viens no 4finance zīmoliem. Uzņēmums 4finance ir dibināts 2008. gadā un ir attīstījies par vienu no vadošajiem nebanku kredītdevējiem Ziemeļeiropā. Uzņēmums aktīvi nodarbojas ar aktivitātēm, kas nav saistītas ar attiecīgo darbības sfēru. Uzņēmums ir izveidojis labdarības projektu “Labiedarbi.lv”, kas sniedz Latvijas iedzīvotājiem personīgās attīstības un profesionālās izaugsmes iespējas. 2013. gadā uzņēmums kļuva par kustības “Atbildības diena” iniciatoru, šādi sniedzot palīdzību patversmēs mītošajiem dzīvniekiem.



Uzņēmums piedāvā saņemt ātrus un ērtus īstermiņa aizdevumus par summām no 50 eiro līdz 425 eiro uz atmaksas laiku no 10 dienām līdz 30 dienām. Šī aizdevuma saņemšanai ir jāatbilst dažiem uzņēmuma izvirzītiem noteikumiem:

  • Jūs esat pastāvīgs Latvijas iedzīvotājs.
  • Jūs esat vecumā no 20 līdz 75 gadiem.
  • Jums ir pastāvīgi ienākumi.
  • Jums ir tīra kredītu vēsture.
  • Jums ir konts kādā no Latvijas bankām.
  • Jums ir mobilais telefons.

Atbilstība šiem noteikumiem vēl negarantē jums pozitīvu atbildi aizdevuma saņemšanai. aizdevējs izvērtē katru pieteikumu un balstoties uz šīs izvērtēšanas rezultātiem jums var tikt sniegta pozitīva, noraidoša atbilde vai var tikt piedāvāta mazāka aizņēmuma summa.

Aizdevumu ir iespējams saņemt vairākos veidos. Aizpildot pieteikumu uzņēmuma mājas lapā, sūtot SMS no telefona numura kuru norādījāt pie reģistrēšanās, zvanot klientu apkalpošanas nodaļai vai pie uzņēmuma sadarbības partneriem. Pieteikties varat Latvijas Pasta nodaļās vai NARVESEN tirdzniecības vietās.