ceturtdiena, 2016. gada 28. aprīlis

SMS kredīta kredīts

Lai saņemtu aizdevumu internetā vai ar SMS ziņojuma starpniecību, jums ir jāreģistrējas aizdevēja mājas lapā. Šī reģistrācija sastāv no informācijas ievadīšanas par jums un jūsu finansēm. Šī informācija ir jānorāda precīzi, pilnīgi un patiesi. Pretējā gadījumā jūsu pieteikums var netikt izskatīts vai varat saņemt atteikumu aizdevuma saņemšanai. Jums ir jāapstiprina savs bankas konts veicot viena eiro centa pārskaitījumu uz aizdevēja bankas kontu.

Ja nespējat norēķināties ar savām saistībām attiecīgajā termiņā, aizdevējs piedāvā iespēju veikt aizdevuma pagarinājumu uz 7,14 vai 30 dienām. Tas ir maksas pakalpojums un jums nāksies veikt pagarinājuma apmaksu pirms termiņa beigām. Summa ir atkarīga no aizdevuma apjoma un vēlamā pagarinājuma termiņa. Aizdevējs piedāvā pagarināt aizdevuma termiņu neierobežotu reižu skaitu, ja vien neesat pārkāpis kādus no līgumā minētajiem noteikumiem.

Aizdevējs piedāvā lojalitātes programmu. Šīs programmas ietvaros jūs varat saņemt aizdevumu ar samazinātu komisijas maksu. Lojalitātes programmai kvalificējas tikai tie kredīti kuru summa ir ne mazāka par 150 eiro un tos atmaksājat ne ātrāk par 14 dienām. Lai sasniegtu nākamo lojalitātes līmeni, pēc pirmā aizdevuma atmaksas, nākamais jums ir jāizņem 60 dienu laikā. Šādi, pakāpeniski, sasniedzot augstākus lojalitātes līmeņus jūs varat saņemt līdz pat 25% atlaidi aizdevuma komisijas maksai. Sasniedzot maksimālo lojalitātes līmeni, visi nākamie kredīti tiks izsniegti ar attiecīgo komisijas maksas atlaidi. Arī ja aizņematies kredītu kurš nekvalificējas lojalitātes programmas līmeņa celšanai, varat saņemt piemērojamo atlaidi komisijas maksai atbilstoši sasniegtajam līmenim.

Aizdevuma atmaksu varat veikt no sava bankas konta, jebkuras bankas filiāles, Latvijas pasta nodaļām vai jebkurā NARVESEN tirdzniecības vietā. Atcerieties, ka aizdevums internetā ir jāatmaksā pilnā apmērā tam paredzētajā termiņā. Pretējā gadījumā jums draud soda procenti par katru kavēto dienu un ir iespējams saskarties ar parāda piespiedu piedziņu. Izvērtējiet savas iespējas atmaksāt aizdevumu pirms tam piesakāties. Neriskējiet ar savu finansiālo labklājību un stabilitāti mirkļa iespaidā.