piektdiena, 2016. gada 15. aprīlis

Līzings preču iegādei

Līzings sadzīves preču iegādei ir ātrs un pieprasīts piedāvājums mūsdienās, ko izmanto daudzi patērētāji.

Ļoti izdevīgi ir tad, ja veicat lielākus pirkumus vienā veikalā. Ja iegādājaties vairākas preces, tad jums būs viens maksājums no šī attiecīgā veikala. Šādi varat aiztaupīt sev vairāku maksājumu radītās grūtības. Turklāt, ja veikals piedāvā iespēju saņemt bezprocentu līzingu, tad veicot lielāku pirkumu jūs ietaupīsiet naudu, bet preces saņemsiet uzreiz.

Līzingi ir tik populāri, jo dodoties uz veikalu arī tad, ja ir tikai nepieciešamība, bet nav naudas, varat doties mājās ar savu jauno preci. Protam, lai saņemtu līzingu, jums ir jāatbilst tādām pašām prasībām kā aizņemoties naudas kredītu. Jums ir jābūt oficiāliem, stabiliem ienākumiem, nedrīkst būt kavēti vai nenomaksāti citi maksājumi, attiecīgie vecuma ierobežojumi.

Līzingi tiek piedāvāti ne tikai bez procentiem, bet arī bez pirmās iemaksas un pat ar atliktu pirmo maksājumu. Katrs piedāvājums ir atkarīgs no attiecīgā uzņēmuma un arī no sezonas. Uz attiecīgām sezonām, kā piemēram Ziemassvētku laiks, tiek izstrādāti dažādi īpaši piedāvājumi, lai atvieglotu pirkumu veikšanu. Šādi ir iespējams atrast ļoti izdevīgus piedāvājumus un iegūt kāroto preci par ļoti labiem noteikumiem.

Lai atrastu labāko variantu var nākties patērēt mazliet laika, jo ir ļoti plašas iespējas kur veikt pirkumu. Var gadīties, ka viena prece tiek pārdota dažādos veikalos ar dažādām līzinga iespējām un par dažādām cenām. Viņš var pārdot šo preci par augstāku cenu, bet piedāvāt labākus līzinga noteikumus. Cits var piedāvāt lētāku preci, taču līzinga noteikumi var būt ne tik izdevīgi. Piemēram, var nebūt bezprocentu kredīts. šādā gadījumā, jūs varat iegādāties preci par lielāku summu nekā pie tā pārdevēja kura prece sākumā maksā vairāk, bet tiek piedāvāts bezprocentu līzings.

Ir ļoti svarīgi pieņemt informētu lēmumu, jo piedāvājumu vidū ir ļoti viegli apjukt. Tādēļ ir jācenšas izzināt vairāku piedāvājumu atšķirības, to plusi un mīnusi. Tikai veltot laiku šīs problēmas risināšanai varat rast labāko, iespējamo veidu nepieciešamā pirkuma veikšanai.